Over KoroSinds 1978 zijn wij gevestigd in Rotterdam en waren wij oorspronkelijk een handelsdrukkerij. Vanaf 1981 zijn wij ons gaan specialiseren in het bedrukken van enveloppen, en sinds 2008 is Koro PackVision B.V. en de webshop Enveloppenland.nl erbij gekomen. We hebben een hecht team van zo'n 40 betrokken werknemers, een magazijn met 2.500 palletplaatsen en een eigen drukkerij met 11 drukpersen. Transport verzorgen wij door middel van eigen wagens of met een externe (neutrale) transporteur.

Waarom kiest u voor Koro?

  1. U kunt bij ons terecht voor het totale pakket! Van verzendverpakkingen en bedrukte enveloppen tot aan een volledig assortiment aan promotionele en functionele verzendverpakkingen!
  2. U werkt graag samen met gedreven mensen die verstand van zaken hebben.
  3. U houdt van korte communicatielijnen.
  4. U zoekt een envelop of verpakking op maat.
  5. U wilt persoonlijk advies.

Kortom; U kiest voor Koro als u kiest voor kennis, kwaliteit en prettig zaken doen!
  Pand van Koro PackVision B.V.
Wij beschikken over een machinepark van negen 2-kleurenpersen, twee 4-kleurenpersen en full color inktjet-printer met een maximum printformaat van 240 x 340 mm. Dit stelt ons in staat om het bedrukken, het printen en het personaliseren van enveloppen in eigen beheer te houden en de kwaliteit ervan te waarborgen.

Door het uitgebreide machinepark zijn we ook in staat om zowel papieren als kartonnen enveloppen all-over in 2 kleuren te bedrukken of monsterzak-enveloppen in full color. Ook zijn onze enveloppen FSC gecertificeerd en drukken we alcoholvrij!

Uiteraard leveren we ook maatwerk. Heeft u envelop speciale binnendruk, een afwijkende vensterstand of -vorm? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Sinds begin 2015 kunt u ook uw enveloppen bij ons in full color laten printen. Zeker bij lagere oplages is de prijsstelling zeer interessant t.o.v. offsetdruk. Bij 500 A5 enveloppen scheelt dit meer 300%!

Tevens zijn wij in de gelegenheid om uw bedrukte enveloppen bij ons op voorraad te houden. Door middel van een online bestelsysteem en een geavanceerd palletlocatiesysteem, kunt u 24/7 uw voorraad afroepen. Wij leveren dan de volgende werkdag uw enveloppen uit en u ontvangt automatisch een bevestiging met uw resterende voorraad zodat u nooit uw handen op een lege plaats slaat.

Bij Koro PackVision richten wij primair op de verkoop van functionele en promotionele postverpakkingen.
Met een zeer uitgebreid assortiment standaard verzendoplossingen, zorgen wij ervoor dat de inhoud te allen tijde in perfecte staat afgeleverd wordt. Op zoek naar een beschermende promotionele verpakking? Ook hiervoor bent u bij Koro PackVision aan het juiste adres.

Nog niet de juiste verpakking gevonden? Met Koro PackVision zorgen wij voor de juiste verpakking op maat! Samen met u zorgen wij ervoor dat de gehele verpakking aan al uw wensen en behoeften voldoet.Met Enveloppenland willen wij de nummer één webshop zijn en blijven op het gebied van enveloppen en verzendverpakkingen. Met Enveloppenland zijn wij op dit moment actief in elf landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, ZwitserlandVerenigd Koninkrijk, Ierland, Luxemburg, Spanje en Italië.

We willen de nummer 1 webshop blijven door u de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk, snel en betrouwbaar online enveloppen en verzendverpakkingen te bestellen. Bij Enveloppenland heeft u de unieke mogelijkheid om enveloppen en/of verzendverpakking per stuk te bestellen, zo hoeft u geen grote aantallen te bestellen. We willen u een zo groot mogelijk assortiment bieden, zodat wij u altijd in uw behoefte kunnen voorzien.

 

Team Koro PackVision

Nieuwsbrief

Wij kijken graag vooruit en houden alle trends & ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten. Regelmatig bieden wij onze klanten interessante aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen. Hier informeren wij u graag over!

Blijf op de hoogte!

Wilt u onze speciale acties, mooie aanbiedingen en nieuwe producten niet missen? Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
  Ons assortiment
Over Koro